bnner34

Tala Fou

O lo'o fa'aauau pea ona pa'u le tau o uta!O le tele o auala o loʻo tumau pea i lalo, ma o Sasaʻe Tutotonu ma Sami Ulaula e tulaʻi mai i luga o le masani

Talu ai nei, o loʻo faʻaauau pea ona faʻaleaogaina e le au taʻavale vaʻa mai Saina i Europa i Matu ma Amerika i Sisifo e faʻagesegese ai le paʻu o tau o uta.Peita'i, e ui i le tele o le si'itia o le aofa'i o folauga ua fa'aleaogaina, ae o lo'o i ai pea le maketi i se tulaga o le tele o sapalai ma o lo'o fa'aauau pea ona fa'aitiitia le tau o uta.
O le tau o uta i luga o le auala Asia ma Amerika i Sisifo ua pa'ū mai le maualuga e $20,000/FEU i le tausaga talu ai.Talu ai nei, na taʻua ai e le au faʻatau oloa le tau o uta e $1,850 mo se pusa 40-futu mai Shenzhen, Shanghai poʻo Ningbo i Los Angeles poʻo Long Beach.Faamolemole ia matau le aoga seia oo ia Novema.
Ole lipoti ole au'ili'iliga e tusa ai ma fa'amaumauga lata mai o fa'ailoga eseese o fua faatatau o uta, o lo'o tumau pea le aga'i i lalo le fua o uta o le auala a Amerika ma Sisifo, ma o lo'o fa'aauau pea ona vaivai le maketi, o lona uiga e ono pa'ū le tau o uta o lenei auala i le. tulaga e tusa ma le US$1,500 i le 2019 i nai vaiaso o lumanai.
Sa fa'aauau pea ona pa'u i lalo le fua faatatau o uta va'aia o le auala Asia ma Amerika i Sasa'e, ma fai sina pa'u;o le itu manaomia o le auala Asia-Europa sa faaauau pea ona vaivai, ma o le fua faatatau o uta o loo tumau pea le faaitiitia tele.E le gata i lea, ona o le faʻaititia tele o avanoa vaʻa e kamupani vaʻa, o le tau o uta o ala i Sasaʻe Tutotonu ma Sami Ulaula na maualuga le maualuga pe a faʻatusatusa i le vaiaso talu ai.

1

Taimi meli: Nov-01-2022