bnner34

Tala Fou

O loʻo faʻaauau pea ona faʻaititia le maketi o uta i luga o le ea a o faʻagesegese le tamaoaiga o le lalolagi (7st, Novema, 2022)

Na faʻaauau pea ona toe foʻi le maketi o uta i luga o le ea i le 18-masina faʻatupulaia faʻamaumauga ia Oketopa aʻo faʻagesegese le tamaoaiga o le lalolagi ma faʻamalosia e tagata faʻatau a latou atotupe aʻo faʻateleina tupe faʻaalu i auaunaga.

Ua ulufale le kamupani vaalele i se vaitau maualuga masani, ae o loʻo i ai ni nai faʻailoga o le faʻateleina o felauaiga, manaʻoga ma tau o uta e masani ona faʻatupulaʻia o loʻo paʻu.

O le vaiaso talu ai, na lipotia mai ai e le kamupani atamai maketi Xeneta e faapea o le tele o uta i totonu o le maketi o le vaalele na pa'ū i le 8% ia Oketopa mai le tausaga na muamua atu, ma faailogaina ai le valu masina saʻo o le faʻaitiitia o manaoga.O le aga'i i lalo ua fa'ateleina talu mai Setema, fa'atasi ai ma le aofa'i o uta i lalo i le 5% i lea tausaga ma lea tausaga ma le 0.3% i lalo ifo nai lo le tolu tausaga talu ai.

O faʻamaumauga faʻamaumauga i le tausaga talu ai na le mafai ona gafatia ona o le le lava o meafaitino ma faʻalavelave sapalai, faʻatasi ai ma le manaʻoga ia Oketopa na faʻaititia foi le 3% mai le 2019 tulaga, o se tausaga vaivai mo uta ea.

O le toe faʻaleleia o le gafatia ua faʻalavelave foi.Fai mai Xeneta, o avanoa manava ma uta o loʻo 7% o loʻo i lalo ifo o tulaga muamua, o se tasi lea o mafuaʻaga e tumau ai le maualuga o tau o uta.

O le fa'aopoopoina o le malosi o le ea mai le toe fa'afouina o le tele o pasese pasese i le tau mafanafana, fa'atasi ai ma le pa'ū o le mana'oga, o lona uiga o va'alele e fa'aitiitia atoa le utaina ma itiiti tupe maua.O tau o uta va'alele i le lalolagi ia Oketopa na maualalo ifo nai lo le tausaga talu ai mo le lua masina sosoo.Fai mai Xeneta, o le siitaga laititi i le afa lona lua na mafua ona o le maualuga o tau mo uta faapitoa, ae o tau mo uta lautele na faaauau pea ona paʻu.

Asia-Pasefika fa'atau atu i Europa ma Amerika i Matu na fa'amalosia teisi i le fa'ai'uga o Oketopa, atonu e tele atu le fa'atatau i le toe fa'afo'i mai le aso malolo o le Golden Week a Saina, ina ua tapunia fale gaosi e aunoa ma ni uta, nai lo le si'itia i le tuai o le vaitau.

O tau o uta ea i le lalolagi na pa'ū i le lua vaetolu, i lalo e tusa ma le 25% mai le tausaga na muamua atu, i le $3.15/kg.Ae na toetoe lava faaluaina le maualuga o le 2019 ona o le le lava o le gafatia, faʻapea foʻi ma le vaʻalele ma le malaevaalele le lava o tagata faigaluega, faʻatapulaʻaina vaalele ma fale teu oloa gaosiga.O le pa'u o le tau o uta i luga o le ea e le o se tulaga mata'utia e pei o le tau o uta o le sami.

Ea1

O le Freightos Global Aviation Index e oʻo mai ia Oketopa 31 o loʻo faʻaalia ai le tau masani ile $3.15/kg / Puna: Xeneta


Taimi meli: Nov-08-2022